Over taxi Van Rooy


Taxi van Rooy is in 1954 opgericht in Landgraaf. In eerste instantie was het een eenmansbedrijf, maar gaandeweg kwamen er meer auto’s, en dus ook meer mensen in dienst. Taxi van Rooy is en blijft een dynamisch bedrijf, maar de groei zal nooit ten koste gaan van de speerpunten van het bedrijf namelijk: service en kwaliteit.

Personeel

Ons bedrijf heeft een gezonde mix van jongere en oudere chauffeurs. Uiteraard komen ze allemaal goed verzorgd en goed gekleed voor de dag. Bovendien zijn ze allemaal hulpvaardig, en niet te beroerd om u te helpen. Al onze chauffeurs beschikken over de benodigde papieren om taxi te mogen rijden.


Iso gecertificeerd

Taxi Van Rooy mag sinds 2003 het ISO 9001 certificaat voeren. Deze certificering geeft aan dat kwaliteit gegarandeerd is, en dat wij altijd ruimte bieden voor verbetering.
De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen.